Achtung: Diese Zitate sind unter Umständen nicht zu 100% korrekt.

APA Citation Edition Citation

Massadikova, G., Karadağ, R., Özomay, M., & Tekstil Mühendisliği Anabilim Dalı. (2020). Müzelerdeki tarihi deri eserlerin karakterizasyonu, restorasyon ve konservasyona yönelik yöntemlerin incelenmesi ve geliştirilmesi. Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü.

Chicago Citation Edition Citation

Massadikova, Guzal, Recep Karadağ, Meral Özomay, und Tekstil Mühendisliği Anabilim Dalı. Müzelerdeki Tarihi Deri Eserlerin Karakterizasyonu, Restorasyon Ve Konservasyona Yönelik Yöntemlerin Incelenmesi Ve Geliştirilmesi. Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020.

MLA Citation Edition Citation

Massadikova, Guzal, et al. Müzelerdeki Tarihi Deri Eserlerin Karakterizasyonu, Restorasyon Ve Konservasyona Yönelik Yöntemlerin Incelenmesi Ve Geliştirilmesi. Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020.